Zwrot pieniędzy

Dzień dobry, kupiłam subskrypcję przypadkowo pobrało mi 150 zł, po czym odrazu ją anulowałam i nie otrzymałam zwrotu pieniędzy a dostępu do aplikacji też nie mam.

Posted on Jul 28, 2025 6:36 AM

Reply
Question marked as Top-ranking reply

Posted on Jul 28, 2025 6:43 AM

Jeśli otrzymałeś(-aś) e-mail z potwierdzeniem zakupu i znajduje się w nim link „Zgłoś problem”, skorzystaj z niego. W przeciwnym razie kliknij tutaj i poproś obsługę iTunes Store o zwrot pieniędzy.

W większości krajów nie mają oni obowiązku go przyznać; jeśli jednak to zrobią, w przypadku większości metod płatności zwrot potrwa do 30 dni.

(260899)

1 reply
Question marked as Top-ranking reply

Jul 28, 2025 6:43 AM in response to wiktoria106

Jeśli otrzymałeś(-aś) e-mail z potwierdzeniem zakupu i znajduje się w nim link „Zgłoś problem”, skorzystaj z niego. W przeciwnym razie kliknij tutaj i poproś obsługę iTunes Store o zwrot pieniędzy.

W większości krajów nie mają oni obowiązku go przyznać; jeśli jednak to zrobią, w przypadku większości metod płatności zwrot potrwa do 30 dni.

(260899)

This thread has been closed by the system or the community team. You may vote for any posts you find helpful, or search the Community for additional answers.

Zwrot pieniędzy

Welcome to Apple Support Community
A forum where Apple customers help each other with their products. Get started with your Apple Account.